OPHØRSUDSALG 30% på alle varer / Fragt fra 49kr

Om Naturally by Miriel

Naturally by Miriel er et onlineunivers, hvor du finder produkter der er nøje udvalgt og gennemsyret af værdierne renhed, bæredygtighed og effektivitet. 

Vores produkter er alle håndplukket med omtanke for dig og vores planet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. For os er det vigtigt at du kan vælge luksus der virker, uden at være bekymret for kemi og andre unødvendige tilsætningsstoffer. 

Af samme årsag sender vi alle vores pakker med emballage, der er produceret hovedsageligt at genbrugsmaterialer🙏🏻

Vi tilbyder et unikt sortiment af skønhedsprodukter til enhver hudtype, samt de lækreste ting til din bolig, og der kommer løbende flere til.
Vil du være sikker på at være først ude i forhold til nyheder, inspiration og gode tilbud, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du en rabatkode der giver dig 15% rabat på hele dit første køb (kan dog ikke kombineres med andre tilbud og rabatkoder). 

Vi har altid fragt fra kun 39 kr. til din nærmeste pakkeshop og fri fragt ved køb over 599 kr. Vi bestræber os altid på at sende varerne samme dag de er bestilt og leverer inden for 1-4 hverdage. 

Er der noget du er i tvivl om eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os via info@naturallybymiriel.dk

Vi vil elske at høre fra dig hvis du har noget på hjerte, både ris og ros😊🙏🏻 Hvis du vil lave en anmeldelse på Trustpilot vil vi være meget taknemmelige. 

 

Kh. Naturally by Miriel