OPHØRSUDSALG 30% på alle varer / Fragt fra 49kr

De 5 bedste hudplejeprodukter til tør hud

Slip af med tør hud!

Vi er mange der kender det..følelsen af en hud der strammer, huden der skaller og brænder, når man er trådt ud af badet og huden er duppet tør. Man kan nærmest høre hvordan huden skriger på fugt. Men det er faktisk ikke så underligt. Varmt, kalkholdigt vand samt (lidt for) skrappe renseprodukter er altsammen med til at ændre PH-værdien i vores hud, samt fjerne hudens naturlige olier og fedtstoffer - og det er i sagens natur, ikke så godt.

Vi skal selvfølgelig rense vores hud for snavs, overskyden sebum og makeup hver dag, men med en tør hud, er det vigtigt at det er med de rigtige hudplejeprodukter, der ikke stripper huden fuldstændig for dens naturlige olier, men derimod renser skånsomt og samtidig tilfører huden fugt og pleje. En meget tør hud kan nemlig begynde at reagere helt omvendt, med en overproduktion af hudfedt for at beskytte sig selv, og derfor begynder huden at skinne, selvom huden i dybden er tør.

En hudplejerutine med de rigtige produkter kan gøre en verden til forskel, så du kan komme af med den tørre, triste hud.

Nedenfor finder du vores bud på fem hudplejeprodukter der kan hjælpe effektivt med at komme den tørre hud til livs. Vi har inkluderet både cremer til tør hud samt fugtgivende serum til ansigtet. Vi har lagt vægt på, at det skal være hudplejeprodukter der er så naturlige som muligt for at skåne huden, samtidig med de effektivt bekæmper tør hud med en masse fugt og næring. Vi har selv prøvet alle produkterne på egen hud og kan 100% stå inde for dem hver især.

CODAGE Moisturizing Mask

Codage Moisturizing Mask er en intens, fugtgivende og nærende maske, hvis speciale er at komme tør hud til livs. 

En tør hud er ofte en trist og mat hud men er heldigvis nemt at komme til livs, med denne effektive og lækre maske fra Codage. Kombinationen af intensiv fugt og en let peeling, for at fjerne døde hudceller og sparke gang i celle fornyelsen, er hemmeligheden bag!

Masken bader huden i fugtgivende og regenererende aktive ingredienser og inden for et par minutter, er din hud behagelig, blød at røre ved og med en sund og perfekt glød. CODAGE er kendt for sine produkter der ikke indeholder hverken parabener, allergener, phtalater eller andre petrokemikalier, ligesom Codage ikke tester på dyr. 

CODAGE Serum No.1 Intense Moisturizing

Vi bliver lidt hos CODAGE og deres utrolig lækre og intense fugtgivende serum nummer 1 - et must have i kampen mod tør hud.

CODAGE Serum N°1 er en intensiv behandling specielt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud. Den giver et boost af fugt, der øjeblikkeligt gør huden blødere, smidigere og mere modstandsdygtig. Vegansk og uparfumeret.

Serum N°1 er formuleret og sammensat således, at den øjeblikkeligt giver lindring til en tør hud. Ekstrakt af grøn alge giver 100% mere fugt i huden på blot én time mens Hexapeptid sørger for at transportere og fordele fugten rundt til hudens celler.

En genial sammensætning af forskellige molekylestørrelser af plantebaseret Hyaluronsyre, holder på fugten på den lange bane og sørger for at dette både sker i dybden og i overfladen af huden. 

NUORI Supreme Moisture Mask

NUORI Supreme Moisture Mask mod tør hud

Vi kan ikke komme udenom danske NUORI, der med sin NUORI Supreme Moisture Mask effektivt kommer dehydreret og livløs hud til livs, takke være de højtkoncentreret fugtgivende egenskaber.

De naturlige hyaluronsyrer er med til at genoprette hudens naturlige fugtbalance og kamilleblomstekstrakten er, takket være sine beroligende egenskaber, med til at eliminere kløen fra den tørre hud. Samtidig holder denne maske på den nytilførte fugt, således huden beholder sin fugt i længere tid.

Masken kan benyttes i både ansigtet, på halsen og dékolleté og kan bruges både nat og dag.

NUORI bliver produceret i små partier, for at sikre at alle hudplejeprodukterne er så friske som overhovedet muligt.

CODAGE Intense Moisturizing Body Milk

Nu er det ikke kun i ansigtet at tør hud er en udfordring, men i lige så høj grad på kroppen. CODAGE Intense Moisturizing Body Milk er den perfekte løsning til tør kløende hud på kroppen.

Denne intense og fugtgivende body milk fra Codage er intet mindre end fantastisk! Den er én af vores klare favoritter i midlet mod tør og sart hud og virker som et serum til huden på kroppen.

CODAGE Intense Moisturizing Body Milk formel er yderst koncentreret på hyaluronsyre, der giver fylde og fugtighed, og er beriget med sheasmør og baobabolie for intens næring til huden.

Den er nem og enkel at påføre, den klæber ikke, absorberes omgående, og efterlader et lækker luksuriøs følelse på din hud. What's not to like?! 

CODAGE Moisturizing Lotion

Codage Moisturizing Lotion er et koncentrat af hyaluronsyre med suveræne fugtighedsgivende egenskaber til den tørre ansigtshud. 

Codage Moisturizing Lotion bruges efter du har renset dit ansigt og inden brug af din serum og ansigtscreme. Du kan også bruge den efter en ansigtsmaske, og er dermed et perfekt supplement til Codage Moisturizing Mask og Codage Serum No. 1.

Codage Moisturizing Lotion er hurtig absorberende og efterlader din hud blød og gennemfugtet. Den bidrager til, at du får det maksimale ud af dine efterfølgende hudplejeprodukter, og du vil opleve at du ikke skal bruge helt så meget af dine sera og ansigtscreme, da din hud allerede har fået tilført fugt.